Seminar dy ditor - “Sipërmarrëse të Suksesshme”

8.11.2016 Seminari "Brilliant Entrepreneur" -  Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim dhe Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulta në Shqipëri po organizojnë një seminar 2-ditor në Tiranë për gratë në biznes me temë “Sipërmarrëse të Suksesshme”.

“Sipërmarrëse të Suksesshme” është një program dinamik që u mundëson grave sipërmarrëse në mbarë botën të drejtojnë sipërmarrjen e tyre në mënyrë inovative, me përgjegjësi sociale dhe të qëndrueshme, bazuar në talentin individual të gruas sipërmarrëse.

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list