Promovimi i projektit “Fuqizimi Ekonomik i Grave dhe perspektiva gjinore në zinxhirin e vlerës së biznesit"

Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim, ju fton të merrni pjesë në promovimin e projektit “Fuqizimi Ekonomik i Grave dhe perspektiva gjinore në zinxhirin e vlerës së biznesit"

Data: 15 dhjetor 2022
Ora: 10:00 - 15:00
Vendi: Teatri i Operas dhe Baletit dhe Hotel Tirana International 

Ky aktivitet organizohet në kuadër të projektit: “Fuqizimi Ekonomik i Grave dhe perspektiva gjinore në zinxhirin e vlerës së biznesit ", mbështetur nga Gender Equity and Equality Action (GEEA) i Departamentit të Shtetit. Ky projekt trajton çështje të barazisë gjinore dhe fuqizimit ekonomik të grave në mes të pasojave dhe sfidave të pandemisë COVID-19 dhe ndryshimeve klimatike.


Qëllimi i projektit është fuqizimi i grave, reduktimi i pasigurive me të cilat gratë përballen duke kryer një analizë gjinore të zinxhirit të vlerave së biznesit në disa sektorë, dhe fuqizimi i grave sipërmarrëse për të marrë role më aktive në ekonomi.


Ju ftojme te na bashkoheni prane Teatrit te Operas dhe Baletit ose online ne zoom duke ndjekur linkun https://us02web.zoom.us/j/87644564464 
Meeting ID: 876 4456 4464


Konfirmoni pjesemarrjen tuaj ne adresen e email: [email protected] ose duke telefonuar ne numrin e telefonit +355 69 61 20 169

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list