Sigurimi i barazisë: Menaxhimi i financave publike të përgjigjshme gjinore dhe roli i OSHC-ve

Rrjeti Mbikëqyrës i Buxhetimit Gjinor ka kënaqësinë t'ju ftojë në webinarin tonë të tretë, të titulluar Sigurimi i Barazisë: Menaxhimi i Financave Publike të Përgjigjshme Gjinore dhe roli i OShC-ve që do të zhvillohet më 26 janar (e mërkurë), 2022 nga ora 15:00 – 17:00.

Qëllimi i këtij takimi virtual është diskutimi i kuadrit plotësues PEFA për vlerësimin e menaxhimit të financave publike të përgjigjshme gjinore dhe rolin që mund të kenë OSHC-të në përmirësimin e aplikimit të kësaj metodologjie në Ballkanin Perëndimor dhe Republikën e Moldavisë.

Për të marrë pjesë në webinar, ju lutemi që të regjistroheni paraprakisht në linkun e mëposhtëm: 

https://bit.ly/3rwcAK9 

Pasi të regjistroheni, do të merrni një tjetër link ZOOM që do t'ju çojë në platformën e webinar-it.

Mund te ndiqni edhe linkun meposhte qe te regjistroheni edhe ne eventin ne facebook. 

https://www.facebook.com/events/453034929814380?ref=newsfeed 

GADC
Research and Papers

Follow the link to read research and paper publications through the years.

GADC
Reports and Articles

Follow the link to read reports and articles through the years.

Donors

Full list